“Individuele begeleiding naar jou doelen”

Personal Training

Wil je je eigen trainingstijd bepalen en niet vastzitten aan een vast tijdstip, sport je niet graag in een groepje of wil je een extra stok achter de deur? Wat je reden ook is, individueel sporten is een goede manier om snel je doelen te behalen. Door individueel te sporten ben je nog gerichter bezig met het verbeteren van het kunnen van je eigen lichaam. Je krijgt tijdens de trainingen specifieke aanwijzingen en oefeningen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 06-83231062 of vul het contactformulier in.

Naar contactformulier

Wat bieden wij?

Samen kijken we naar je wensen en doelen die je wil behalen. Wil je hardlopen, fietsen, wandelen of nog iets anders? En wat wil je dan daarmee, wil je trainen voor een wedstrijd, wil je je persoonlijke record verbeteren of wil je gewoon lekker bezig zijn en fit blijven?

De mogelijkheden zijn eindeloos en alles is bespreekbaar.

Alle lessen/cursussen worden afgestemd op je eigen niveau. Kracht, coördinatie, bewegelijkheid en het uithoudingsvermogen is een vast onderdeel van iedere les. Verder krijg je informatie over o.a. techniek, tactiek, voeding, kleding, en blessurepreventie.

hardlopen

Tips van Elke ontvangen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips over sport en gezondheid van Elke!

De aanmelding is succesvol ontvangen!

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn verschillende lessen/cursussen mogelijk bij Elke Sport en Begeleiding.

Hieronder een korte greep uit het aanbod:

We hopen je snel te zien!

Share This