Ga naar de inhoud

Werknemers

“Onder professionele begeleiding kunnen uw werknemers één of meerdere keren per week sporten in een informele sfeer. Daarbij wordt gebruik gemaakt van mogelijkheden in de buitenlucht.”

Waarom sporten gezond is.
Op een actieve dag blijkt dat een werknemer beter zijn werk doet dan op een sportloze dag. Uit onderzoek bij 200 mensen is gebleken dat sporten je meer dan alleen plezier bezorgt.
Mensen die met regelmaat sporten kunnen zich beter aan een tijdschema houden en kunnen beter omgaan met werkdruk. Ook presteren werknemers mentaal en sociaal beter.

Verder blijkt dat sportende werknemers beter scoren op gebied van concentratie, omgaan met spanning, motivatie, werken zonder geplande pauzes en de afronding van het werk.

Mensen die voor het eerst gingen sporten op een werkdag, voelden zich energieker, kalmer en verbeterden hun probleemoplossend vermogen. Ook kan regelmatig sporten een belangrijke rol spelen in het voorkomen van een depressie.

We kunnen dus wel stellen dat een sportende werknemer meer uit zijn dag haalt dan een werknemer die de hele dag achter zijn bureau zit.

Wat bieden wij?
Elke Sport en Begeleiding biedt u als werkgever de mogelijkheid om op een leuke en gezonde manier het welbevinden van uw werknemers te bevorderen. Daarmee creëert u een win-win situatie binnen uw organisatie: uw werknemers krijgen de kans om voor, tijdens of na het werk een gezondere levensstijl te ontwikkelen en u profiteert van een hogere productiviteit en efficiency die door het sporten wordt gestimuleerd.

Onder professionele begeleiding kunnen uw werknemers één of meerdere keren per week sporten in een informele sfeer. Daarbij wordt gebruik gemaakt van mogelijkheden in de buitenlucht.

Alle lessen/cursussen worden afgestemd op het niveau van de groep en, indien gewenst, per individu. Kracht, coördinatie, bewegelijkheid en het uithoudingsvermogen zijn een vast onderdeel van iedere les. Verder krijgen werknemers informatie over o.a. techniek, tactiek, voeding, kleding, en blessurepreventie.

Er zijn verschillende lessen/cursussen mogelijk bij Elke Sport en Begeleiding, denk aan functionele krachttraining, conditietraining óf een combinatie hiervan. Spreek je dit niet aan, maar heb je een ander idee? Neem dan vrijblijvend contact op!

Lessen zijn mogelijk op locatie.


Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Wat zijn de mogelijkheden?
Er zijn verschillende mogelijkheden om uNeem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. w werknemers te laten sporten/bewegen. Denk bijvoorbeeld aan één keer per week een hardloopclinic voor of meteen na werktijd. Of wat denkt u van een uurtje bootcampen vroeg in de ochtend?

Maar ook een wandeltochtje in de lunchpauze kan tot de mogelijkheden behoren. We gaan dan niet gewoon een rondje wandelen. Je zou het wel sportief wandelen kunnen noemen, dus flink doorlopen met onderweg tips over je houding, over voeding, kleding, veiligheid en noem maar op.

Je leest het al, ideeën en mogelijkheden genoeg. Ik hoor graag waar u als bedrijf voor kiest om uw werknemers de gelegenheid te bieden om de dag gezond en fit door te komen. Want wie wil nu niet dat zijn werknemers vol energie en met plezier aan het werk zijn.