Ga naar de inhoud

Personal training

Wil je je eigen trainingstijd bepalen en niet vastzitten aan een vast tijdstip, sport je niet graag in een groepje of wil je een extra stok achter de deur? Wat je reden ook is, individueel sporten is een goede manier om snel je doelen te behalen. Door individueel te sporten ben je nog gerichter bezig met het verbeteren van het kunnen van je eigen lichaam. Je krijgt tijdens de trainingen specifieke aanwijzingen en oefeningen.

Wat bieden wij?

Samen kijken we naar je wensen en doelen die je wil behalen. Ben je een hardloper en wil je je techniek verbeteren? Ben je aan het trainen voor een bepaald doel? Wil je meer kracht opbouwen? Misschien heb je wel een heel ander doel?

Of je nu aan het trainen bent voor een wedstrijd; je persoonlijke record wil verbeteren of je wilt gewoon lekker bezig zijn en fit blijven, de mogelijkheden zijn eindeloos en alles is bespreekbaar.

Alle trainingen worden afgestemd op je eigen niveau. Kracht, coördinatie, bewegelijkheid en het uithoudingsvermogen is een vast onderdeel van iedere les. Verder krijg je informatie over o.a. techniek, tactiek, voeding, kleding, en blessurepreventie.