” Ontzettend tof om met leeftijdsgenootjes te doen “

 

 

 

Teens Bootcamp! Hoe ontzettend leuk is het om met leeftijdsgenootjes te werken aan kracht, conditie, beweeglijkheid en coördinatie. Tijdens de training gaan de worden er oefeningen aangeboden die de tieners uitdagen op verschillende vlakken. Oefeningen wisselen elkaar in een rap tempo af zodat de tieners geprikkeld blijven. Alle oefeningen zijn gericht op kracht en conditie. Door de afwisseling in de trainingen en de verschillende oefeningen, blijft iedere training een uitdaging.
Er kan op eigen niveau worden getraind, doordat er wordt gewerkt op tijd.

Natuurlijk is er tijd voor een spelletje of wedstrijdje, maar er wordt ook hard gewerkt tijdens de trainingen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 06-83231062 of vul het contactformulier in.

Naar contactformulier

In de groep zitten maximaal 10 tieners in de leeftijd van 15 – 17 jaar. Met niveauverschil wordt makkelijk omgegaan zodat het voor iedereen mogelijk is om aan te sluiten.

Het belangrijkste is dat een kind zich prettig en veilig voelt in de groep, er worden dan ook regelmatig oefeningen met tweetallen of groepjes gedaan zodat iedereen elkaar goed leert kennen.

Wanneer nodig wordt er contact gezocht met de ouders/verzorgers van het kind, zodat eventuele zorgen gedeeld worden. Daarnaast letten we tijdens de training goed op de uitvoering van de verschillende oefeningen, op blessures zit niemand te wachten natuurlijk.

hardlopen

Tips van Elke ontvangen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips over sport en gezondheid van Elke!

De aanmelding is succesvol ontvangen!

Share This