” Ontzettend leuk om collega’s op een andere manier te leren kennen “

 

 

 

Bootcamp met je collega’s! Hoe ontzettend leuk is het om met collega’s te werken aan kracht, conditie, beweeglijkheid en coördinatie. Tijdens de training gaan de worden er oefeningen aangeboden die je uitdagen op verschillende vlakken. Oefeningen wisselen elkaar in een rap tempo af waardoor er veel variatie is tijdens de trainingen, zo wordt het nooit saai.
Alle oefeningen zijn gericht op kracht en conditie. Door de afwisseling in de trainingen en de verschillende oefeningen, blijft iedere training een uitdaging. Er kan altijd op eigen niveau worden getraind, doordat er wordt gewerkt op tijd. Ook is het mogelijk om oefeningen aan te passen wanneer je een blessure hebt.

Natuurlijk is er tijd voor een spelletje of wedstrijdje, maar er wordt ook hard gewerkt tijdens de trainingen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 06-83231062 of vul het contactformulier in.

De groep bestaat uit maximaal 15 personen, dit om de individuele aandacht hoog te kunnen houden. Ook is het op deze manier mogelijk om met verschillende niveaus samen te kunnen trainen, zodat het voor iedereen mogelijk is om aan te sluiten. Getraind of ongetraind, man of vrouw, jong of oud.

De trainingen zijn iedere week anders, de ene keer werk je alleen, de andere keer met een tweetal of in teamverband. Maar ga er vanuit dat je iedere training uitgedaagd wordt om nét dat ene stapje extra te zetten. Om na de training moe maar voldaan het veld te verlaten.

We creëren een veilige plek om te trainen, je komt voor jezelf en werkt toe naar je eigen doel(en). En een doel? Dat kan van alles zijn; van fit en in beweging blijven, tot afvallen, tot een halve marathon lopen of meedoen met een obstakel run.

De trainingen vinden buiten plaats (mits anders afgesproken), hierdoor krijg je meer ruimte en vrijheid in je hoofd doordat alles open is. Je bent dus na de training niet alleen fysiek bezig geweest, maar je hebt ook je hoofd even helemaal leeg kunnen maken.

 

 

 

Op een actieve dag blijkt dat een medewerker beter zijn werk doet dan op een sportloze dag. Mensen die met regelmaat sporten kunnen zich beter aan een tijdschema houden en kunnen beter omgaan met werkdruk. Ook presteren werknemers mentaal en sociaal beter.

Verder blijkt dat sportende werknemers beter scoren op het gebied van concentratie, omgaan met spanning, motivatie, werken zonder geplande pauzes en de afronding van het werk.

Mensen die voor het eerst gingen sporten op een werkdag, voelden zich energieker, kalmer en verbeterden hun probleemoplossend vermogen. Ook kan regelmatig sporten een belangrijke rol spelen in het voorkomen van een depressie.

We kunnen dus wel stellen dat een sportende werknemen meer uit zijn dag haalt dan een werknemer die de hele dag achter zijn bureau zit.

Laat u u medewerkers ook sporten? Het biedt u als werkgever de mogelijkheid om op een leuke en gezonde manier het welbevinden van uw werknemers te bevorderen.
Daarmee creëert u een win-win situatie binnen uw organisatie: uw werknemers krijgen de kans om voor, tijdens of na het werk een gezondere levensstijl te ontwikkelen en u profiteert van een hogere productiviteit en efficiency die door het sporten wordt gestimuleerd.

Onder professionele begeleiding kunnen uw werknemers één of meerder keren per weer sporten in een informele sfeer. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheden in de buitenlucht.

Het resultaat: topfitte werknemers!

Share This