“Running Bootcamp in Uden, dè manier om je hoofd leeg te maken en je even te focussen op je eigen lichaam”

Running Bootcamp in Uden en Boekel

Naast dat Running Bootcamp leuk is, is het ook een erg gezonde manier van trainen. De trainingen vinden uiteraard allemaal buiten plaats, hierdoor krijg je de frisse lucht die je dagelijks nodig hebt om je fit en opgewekt te voelen. De trainingen worden gegeven in het sportpark in Uden en in Boekel op de Donk.

Je traint je hele lichaam waardoor het strakker en fitter wordt. Ook verbeter je je uithoudingsvermogen en word je sterker. Omdat de lessen in groepsverband worden gegeven doe je ook nog eens leuke sociale contacten op. Naast de sociale contacten motiveert het sporten in groepsverband enorm. Desondanks werk je natuurlijk altijd naar je eigen persoonlijke doelen toe. Doelen die kunnen variëren van afvallen, of een gezondere levensstijl krijgen, fit blijven, tot trainen voor een obstacle run. Tijdens de lessen wordt er gedifferentieerd, dat wil zeggen dat je altijd op je eigen niveau kunt trainen, of je nu een beginnende of een gevorderde bootcamper bent. Zo zijn alle lessen altijd en voor iedereen een uitdaging. Running Bootcamp is een leuke manier om bezig te zijn met je lichaam. Een leuke manier om kennis te maken met Running Bootcamp kan ook met vrienden, collega’s of familie. Tijdens een jaarlijks dagje uit even een moment van inspanning. In het uur dat komen gaat zullen er work-outs voorbij komen waarvan je hartslag flink omhoog schiet, groepsopdrachten waarin je de strijd aangaat tegen de andere groep. En natuurlijk ga je de strijd aan met jezelf, je zult enkele grenzen verlegd hebben en erachter komen dat je sterker bent dan je vooraf wist. Running Bootcamp is leuk om eenmalig te doen in combinatie met een dagje weg. Ook leuk is het om wekelijks een training te volgen, je zult versteld staan van je eigen kunnen en per week vooruitgang merken.

 

IMG-20160510-WA0005_resized     IMG-20160510-WA0008_resized    dsc_0438-2

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 06-83231062 of vul het contactformulier in.

bootcamp in uden   dsc_0417-2   img-20180414-wa0004

Geen enkele training is hetzelfde en de nadruk van iedere training zal ook vaak variëren. De ene keer ben je meer bezig met je uithoudingsvermogen, de andere training meer met kracht. Al zullen de conditionele onderdelen altijd worden afgewisseld met krachtoefeningen. Tijdens de trainingen wordt er gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, zoals bankjes, speeltoestellen, boomstronken, stoepranden etc. Ook wordt er regelmatig in groepjes of tweetallen gewerkt.

IMG-20160510-WA0007_resized    IMG-20160510-WA0006_resized  img-20180417-wa0007 img-20180815-wa0018

Waarom Bootcamp, nog even op een rijtje:

 

  • Het verbetert je uithoudingsvermogen (conditie)
  • Je wordt snel sterker en fitter
  • Vermindering van gewicht en vetpercentage
  • Sporten in een gemotiveerde groep
  • Verleggen van grenzen
  • Verbetering van het doorzettingsvermogen
  • Veel variatie, iedere training is anders
  • Geschikt voor beginnende en gevorderde bootcampers
  • Sporten in de buitenlucht

Zoals al gezegd, Bootcamp is voor iedereen en voor elk niveau!

Share This