Het jaar is alweer bijna om…

Het jaar van de start van Elke Sport en Begeleiding. Waarvan ik hoop dat er nog heel veel jaren mogen komen.

Het jaar waarin verschillende pr’s (persoonlijke records) gelopen werden op de 10 km en de halve marathon door zeer gedreven en enthousiaste lopers. Trots op het doorzettingsvermogen, de inzet, tijd en energie die ingezet is om zichzelf te verbeteren. Plaatsvervangend zenuwachtig langs de kant staan en net zo blij zijn als de loper zelf als het doel, waarvoor zo hard is getraind wordt behaald.
Daar doe je het voor!!

Het jaar waarin ik ben gestart met Running Bootcamp trainingen in Uden, Venhorst en Boekel. Leuk om overal enthousiaste en gemotiveerde mensen bezig te zien. Dat ze iedere week weer wat extra’s willen geven en zelfs naast de trainingen, zelf aan de gang gaan met hardlopen en oefeningen. En daar doe je het voor!!

Doordat je met Running Bootcamp je hele lichaam inspant,  stimuleer je het verbranden van vet. Je lichaam gaat er dus strakker uit zien.
Met de combinatie van conditietraining en krachttraining bereik je het snelst resultaat: een gezond, slank en gespierd lichaam.

Laat dat nou een mooi doel zijn voor het nieuwe jaar! 

Elke Sport en Begeleiding wenst u fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief nieuw jaar toe!
Een klein weetje vanuit mijn opleiding tot gewichtsconsulent.
De wijze waarop koffie wordt gezet heeft invloed op het cholesterolgehalte in het bloed. Koffie bevat namelijk een stof die het cholesterolgehalte in het bloed laat stijgen.
Wanneer je koffie zet met behulp van een filterzakje of senseo (koffiepads), wordt deze stof opgenomen in het papier en heeft dus geen invloed meer op het cholesterolgehalte.
Wanneer je dus ‘verse’ koffie zet, met behulp van een apparaat waar je bonen in moet doen, dan wordt deze stof dus niet opgenomen en komt in je bloed terecht…..
 
Share This