” Bootcamp, maar dan net wat anders “

Wil je iets actiefs doen voor, tijdens of na een vergadering? Heb je een teamuitje, vriendendag, vrijgezellenfeest of een andere reden voor een gegarandeerd geslaagde dag?

Én mag de activiteit best wat actiever zijn, dan is Bootcamp echt iets voor jullie groep.

Tijdens deze Bootcamp worden naast enkele samenwerkingsopdrachten ook wat actievere opdrachten toegevoegd. Naast activiteiten waar je afhankelijk bent van anderen, zijn er ook individuele opdrachten waarvan je hartslag even flink omhoog gaat.

Vertrouwen, humor, samenwerking en wat doorzettingsvermogen zijn de sleutelwoorden voor deze activiteit.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 06-83231062 of vul het contactformulier in.

Naar contactformulier

Het leuke aan Bootcamp is dat iedereen mee kan doen. Het programma zit zo in elkaar dat iedereen uitgedaagd wordt in de individuele en groepsopdrachten.

Je gaat de strijd met jezelf en andere aan doormiddel van een work-out, waarvan je hart even een slag over zal slaan. Je viert met je team de trotse overwinning wanneer je heelhuids via hindernissen aan de overkant van een mijnenveld bent gekomen. En na vandaag weet je pas hoe sterk je echt bent!

Kortom een middag vol met snelle spellen, breinkrakers en teamwork.

hardlopen

Tips van Elke ontvangen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips over sport en gezondheid van Elke!

De aanmelding is succesvol ontvangen!

Afhankelijk van de tijd die je hebt en het aantal activiteiten dat je wilt doen, duurt de activiteit 1 of 2 uur. Groepen bestaan uit minimaal 6 en maximaal 20 personen.

Het is mogelijk om in overleg door te spreken welke activiteiten gedaan worden, het is natuurlijk ook mogelijk om jezelf en de rest van de groep te laten verrassen met wat komen gaat.

Share This